Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Αγρόκτημα

Αν δε μπορείτε να δείτε σωστά το newsletter μας, κάντε κλικ εδώ.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Αγρόκτημα ΚΑΒΑΚΛΗ (Ελαιώνας)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: theodorosant@yahoo.gr
ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Αγρόκτημα ΚΑΒΑΚΛΗ (Ελαιώνας) ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Αγρόκτημα ΚΑΒΑΚΛΗ (Ελαιώνας) ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Αγρόκτημα ΚΑΒΑΚΛΗ (Ελαιώνας)
Πωλείται αγρόκτημα 9 στρεμμάτων (9.000 τ.μ.) άρτιο και οικοδομήσιμο με ελαιόδενδρα και κτίσμα. Το κτήμα βρίσκεται στην περιοχή Καβακλή του δήμου Επανομής Θεσσαλονίκης σε 80 μέτρα υψόμετρο, 3 χιλιόμετρα απόσταση από την θάλασσα.
ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Αγρόκτημα ΚΑΒΑΚΛΗ (Ελαιώνας) - 105.000 Euro

Ο ελαιώνας είναι αναπτυγμένος σε ήπια επικλινές έδαφος και αποτελείται από 220 ελαιόδενδρα 12 ετών που παράγουν άριστης ποιότητας ελαιοποιήσιμες ελιές τύπου "Κορωνέϊκη", "Μεγάρων", "Μανάκι", "Τίμιου Προδρόμου", "Κοθρέϊκη" και "Θρούμπα", ποικιλίες που ευδοκιμούν στην περιοχή. Τα ελαιόδενδρα ποτίζονται αυτόματα με μόνιμα μπέκ σταγόνας από νερό άρδευσης (από αγροτικό δίκτυο).

Περιφραγμένο κτίσμα, σπιτάκι το οποίο διαθέτει τουαλέτα, τζάκι, κουζίνα σαλόνι και μικρή αποθήκη, διαθέτει επίσης εξωτερική ψησταριά (μπάρμπεκιου) και σπιτάκι για σκύλους.

Κλίμα: Ο ήπιος χειμώνας και το δροσερό καλοκαίρι χαρακτηρίζουν το κλίμα της περιοχής.

Αποστάσεις: 1,5 χλμ. από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής, 25 χλμ. από την Θεσσαλονίκη, 8 χλμ. από την Επανομή και 5 χλμ. από την Νέα Ηράκλεια Χαλκιδικής.

Τοποθεσία στο χάρτη: Google Maps

ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Αγρόκτημα ΚΑΒΑΚΛΗ (Ελαιώνας) ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Αγρόκτημα ΚΑΒΑΚΛΗ (Ελαιώνας)
ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Αγρόκτημα ΚΑΒΑΚΛΗ (Ελαιώνας) ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Αγρόκτημα ΚΑΒΑΚΛΗ (Ελαιώνας)
Αγρόκτημα ΚΑΒΑΚΛΗ (Ελαιώνας), Χάρτης Google
ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Αγρόκτημα ΚΑΒΑΚΛΗ (Ελαιώνας) ΠΩΛΕΙΤΑΙ - Αγρόκτημα ΚΑΒΑΚΛΗ (Ελαιώνας)

Αυτό είναι ένα ενημερωτικό μήνυμα, το περιεχόμενο του είναι εμπιστευτικό και αφορά μόνο τον παραλήπτη. Εάν θα προτιμούσατε να μην λαμβάνετε παρόμοιο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο μέλλον, παρακαλούμε επιλέξτε «Διαγραφή από λίστα παραληπτών». Εάν έχετε λάβει το μήνυμα κατά λάθος, παρακαλούμε να ενημερώσετε τον αποστολέα και να διαγράψετε το μήνυμα.

This e-mail cannot be considered as spam as long as the senders contact info and unsubscribe options are valid.

Διαγραφή από λίστα παραληπτών.

Το μήνυμα αυτό πληροί τις προϋποθέσεις της Οδηγίας 2000/31/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διότι περιέχει τα στοιχεία του αποστολέα και άμεση δυνατότητα διαγραφής του παραλήπτη.

This e-mail is in compliance with the Directive 2000/31/EC of the European Parliament concerning electronic commerce in the Internal Market which states that each message must include the full sender's info and unsubscribe options.

Copyright (C) 2011, All rights reserved.

Αποστολή σε έναν φίλο.

Image Spacer Image Spacer Image Spacer Image Spacer Image Spacer


Δεν υπάρχουν σχόλια: