Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

[ΦΙΛΟΙ ΠΑΣ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ ΝΟΤΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ] Νέο ξεκίνημα για τον Ελευσινιακό...

Νέο ξεκίνημα για τον Ελευσινιακό...  Πραγματοποιήθηκε σήμερα 16/6 το απόγευμα στο εργατικό κέντρο της Ελευσίνας η Γενική Συνέλευση του Ελευσινιακού υπο την προεδρία του κ.Αργύρη Οικονόμου.  Πρόεδρος του συλλόγου αναλαμβάνει η κ.Μοίρα Μαρία που στην ομιλία της αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα του Ελευσινιακού, την έμφαση που θα δώσει η ίδια προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες της στις ακαδημίες της ομάδας, έτσι ώστε ο σύλλογος να γίνει μια ποδοσφαιρική κυψέλη για την πόλη. Σε άλλο σημείο της ομιλίας της μίλησε για τον τρόπο διοίκησης του συλλόγου, και χαρακτηριστικά είπε η ομάδα θα πορεύεται με βάση τους κανόνες και την νομιμότητα  έχω μάθει έτσι στην ζωή μου και δεν θα  αλλάξω τώρα , τέλος ευχαρίστησε όλους για την προσπάθεια που κάνουν για να ΄μπορέσει ο σύλλογος να προσφέρει στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού στην περιοχή καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό της να αναλάβει τα ινία του Ελευσινιακού.  Τα μέλη της διοίκησης που θα έρθουν σε σώμα την ερχόμενη Τρίτη το απόγευμα είναι:  Mοίρα Μαρία Κοντολαιμάκης Στέλιος Γεωργίου Γεώργιος Μαρούγκα Κων/να Στεβή Ειρήνη Φωτάρας Μιχάλης Βερυκάκης Γιάννης Τσιανάκα Δέσποινα Οικονόμου Ευάγγελος Ταλαβερίδης Στράτος.
Pantelis Dimitroulopoulos 18 Ιουνίου 8:11 π.μ.
Νέο ξεκίνημα για τον Ελευσινιακό...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 16/6 το απόγευμα στο εργατικό κέντρο της Ελευσίνας η Γενική Συνέλευση του Ελευσινιακού υπο την προεδρία του κ.Αργύρη Οικονόμου.

Πρόεδρος του συλλόγου αναλαμβάνει η κ.Μοίρα Μαρία που στην ομιλία της αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα του Ελευσινιακού, την έμφαση που θα δώσει η ίδια προσωπικά αλλά και οι συνεργάτες της στις ακαδημίες της ομάδας, έτσι ώστε ο σύλλογος να γίνει μια ποδοσφαιρική κυψέλη για την πόλη. Σε άλλο σημείο της ομιλίας της μίλησε για τον τρόπο διοίκησης του συλλόγου, και χαρακτηριστικά είπε η ομάδα θα πορεύεται με βάση τους κανόνες και την νομιμότητα έχω μάθει έτσι στην ζωή μου και δεν θα αλλάξω τώρα , τέλος ευχαρίστησε όλους για την προσπάθεια που κάνουν για να ΄μπορέσει ο σύλλογος να προσφέρει στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού στην περιοχή καθώς και για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό της να αναλάβει τα ινία του Ελευσινιακού.
Τα μέλη της διοίκησης που θα έρθουν σε σώμα την ερχόμενη Τρίτη το απόγευμα είναι:

Mοίρα Μαρία
Κοντολαιμάκης Στέλιος
Γεωργίου Γεώργιος
Μαρούγκα Κων/να
Στεβή Ειρήνη
Φωτάρας Μιχάλης
Βερυκάκης Γιάννης
Τσιανάκα Δέσποινα
Οικονόμου Ευάγγελος
Ταλαβερίδης Στράτος.
stoplekto: Νέο ξεκίνημα για τον Ελευσινιακό...
www.stoplekto.gr
. #navbar-iframe { display:block } //imgr.length-1) j=0; img[i] = imgr[j]; s = postcontent ; a = s.indexOf("

Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

Δεν υπάρχουν σχόλια: