Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

[ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ] Αν και νεοφώτιστος, ο Πανελευσινιακός...

Αν και νεοφώτιστος, ο Πανελευσινιακός έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και μετά και τη νίκη επί του Παγκρατίου (έστω και δύσκολα), βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Η εξαιρετική πορεία των "σταχυοφόρων" παίρνει μεγαλύτερη αξία, από το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες, συνεχιζόμενα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών.  Η καλή αγωνιστική της παρουσία όμως, ξεπερνά τα προβλήματα, σε σημείο μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου να τα χαρακτηρίζουν… γούρικα. Και για να μην αλλάξει το γούρι, η προετοιμασία για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμύντα, ξεκίνησε με γεμάτο… απουσιολόγιο. Συγκεκριμένα, εκτός βρίσκεται ο Μάρτζος (θα χρειαστεί 20 ακόμη ημέρες για να επανέλθει, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι), οι Δεληγιάννης και Σιγούνας (προληπτικά), ο Κακλαμάνος (ίωση) και ο Αβραμίδης (ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών). Ο κόουτς Γιώργος Σκαραφίγκας, αισιοδοξεί ότι προς τα μέσα της εβδομάδας, θα έχει τους περισσότερους στην διάθεση του, έστω και ανέτοιμους.  Τέλος, παρουσία πολύ κόσμου (περίπου 500 άτομα), μεταξύ των οποίων τοπικοί φορείς, αθλητές των ακαδημιών αλλά και απλοί φίλαθλοι, ο Πανελευσινιακός, "έκοψε" την Κυριακή, στο κλειστό της Ελευσίνας, την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του. Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν εξαιρετικό, μετά και τη νίκη επί του Παγκρατίου ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι εντυπωσιασμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου.
Xristos Elefsina 25 Ιανουαρίου 1:34 μ.μ.
Αν και νεοφώτιστος, ο Πανελευσινιακός έχει πραγματοποιήσει εκπληκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και μετά και τη νίκη επί του Παγκρατίου (έστω και δύσκολα), βρίσκεται στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Η εξαιρετική πορεία των "σταχυοφόρων" παίρνει μεγαλύτερη αξία, από το γεγονός ότι αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες, συνεχιζόμενα προβλήματα τραυματισμών και απουσιών.
Η καλή αγωνιστική της παρουσία όμως, ξεπερνά τα προβλήματα, σε σημείο μάλιστα, οι ιθύνοντες του συλλόγου να τα χαρακτηρίζουν… γούρικα. Και για να μην αλλάξει το γούρι, η προετοιμασία για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμύντα, ξεκίνησε με γεμάτο… απουσιολόγιο. Συγκεκριμένα, εκτός βρίσκεται ο Μάρτζος (θα χρειαστεί 20 ακόμη ημέρες για να επανέλθει, μετά τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι), οι Δεληγιάννης και Σιγούνας (προληπτικά), ο Κακλαμάνος (ίωση) και ο Αβραμίδης (ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών). Ο κόουτς Γιώργος Σκαραφίγκας, αισιοδοξεί ότι προς τα μέσα της εβδομάδας, θα έχει τους περισσότερους στην διάθεση του, έστω και ανέτοιμους.
Τέλος, παρουσία πολύ κόσμου (περίπου 500 άτομα), μεταξύ των οποίων τοπικοί φορείς, αθλητές των ακαδημιών αλλά και απλοί φίλαθλοι, ο Πανελευσινιακός, "έκοψε" την Κυριακή, στο κλειστό της Ελευσίνας, την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του. Το κλίμα στην εκδήλωση ήταν εξαιρετικό, μετά και τη νίκη επί του Παγκρατίου ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι εντυπωσιασμένοι από την ανταπόκριση του κόσμου.

Προβολή δημοσίευσης στο Facebook · Επεξεργασία ρυθμίσεων email · Για να προσθέσετε σχόλιο, απαντήστε σε αυτό το email.

Δεν υπάρχουν σχόλια: